Ansvarsfraskrivelse

Al information på denne hjemmeside er udelukkende tiltænkt beboere i A/B Tjenestemændenes Byggeforening. Foreningen A/B Tjenestemændenes Byggeforening fraskriver sig ethvert ansvar for direkte og indirekte følgevirkninger, skader, ulemper og tab, der måtte opstå i forbindelse med brug af vores hjemmeside, uanset om dette skyldes fejl, udeladelser eller manglende opdateringer i indholdet af hjemmesiden.

Indholdet på vores hjemmeside er ofte vejledende uddybning af vedtægter og ordensregler, foreningens kontrakter med firmaer samt gældende lovgivning med henblik på at gøre denne information let tilgængelig og anvendelig for foreningen beboere. Indholdet på hjemmesiden tilrettes løbende og uden varsling. Information om vedligeholdelse og lign. guides er blot vejledende og følges på eget ansvar.

Vi gør vores bedste for at holde informationer på hjemmesiden korrekte og opdaterede, men tager forbehold for fejl eller forkert information samt at gældende information kan ændre sig. Ved tvivl er det altid gældende vedtægter, kontrakter eller lovgivning, der er gældende. Priser oplyst på hjemmesiden for diverse services (eksempelvis tv-pakker, internet, nøgler, navneskilte, salgsvurderinger/tilstandsrapporter etc.) reguleres ikke af foreningen, men er fastsat af bagvedliggende leverandør/firma, der yder den pågældende service. Derfor er priserne oplyst på hjemmesiden blot vejledende til information for beboere, og der tages forbehold for, at der kan forekomme afvigelser ift. de reelle priser (eksempelvis grundet prisstigninger).

Finder du uoverensstemmelse i indholdet på hjemmesiden, eller mener du information er forkert eller trænger til opdatering/præcisering, så informer meget gerne bestyrelsen herom på kontakt(a)tjenestebyg.dk.