Generalforsamlinger

Her på siden forefindes dokumentation fra generalforsamlinger, herunder årsrapporter og budgetter over foreningens økonomi samt referater. Kun materiale fra nyere tid er offentliggjort af hensyn til persondatalovgivning. Andelshavere kan få adgang til ældre dokumenter ved at benytte formularen her på siden.

Information og regler om hvordan generalforsamlingerne afholdes, herunder bestemmelser for stemmeprocessen, fremgår i foreningens vedtægter.

Spørgsmål angående foreningens økonomi kan rettes til foreningens administrator.

Få adgang til ældre dokumenter (digitalt arkiv)

    Andelshavere med interesse kan få adgang til digitalt arkiv med dokumenter fra tidligere generalforsamlinger. Referaterne dokumenterer bl.a. generalforsamlingens beslutninger. Hvis der er ønske om at stille forslag til generalforsamlingen, kan det anbefales at tjekke i arkivet, om samme eller lign. forslag har været stillet tidligere. Arkivet kan downloades, så der kan søges på indhold i referaterne, da dokumenterne er gjort søgbare.

    Arkivet er kun for andelshavere. Benyt nedenstående formular for at anmode om adgang. Når vi har godkendt dig som andelshaver, vil du modtage en mail med oplysninger om, hvordan du får adgang til arkivet (sendes til den oplyste e-mail).