Generalforsamlinger

Her på siden forefindes dokumentation fra generalforsamlinger, herunder årsrapporter og budgetter over foreningens økonomi samt referater. Kun materiale fra nyere tid er offentliggjort af hensyn til persondatalovgivning. Derudover er enkelte bilag, der henvises til i de offentliggjorte referater og årsrapporter, ikke inkluderet her på hjemmesiden pga. disclaimer om, at disse dokumenter ikke må offentliggøres eller videredistribueres til uvedkommende (eksempelvis de fulde valuarvurderingsrapporter samt tilbud indhentet ifm. forslag til generalforsamlingen).

Ved at benytte formularen her på siden kan andelshavere få adgang til det fulde arkiv med både ældre dokumenter fra generalforsamlinger og fortrolige bilag.

Information og regler om hvordan generalforsamlingerne afholdes, herunder bestemmelser for stemmeprocessen, fremgår i foreningens vedtægter.

Spørgsmål angående foreningens økonomi kan rettes til foreningens administrator.

Få adgang til ældre dokumenter og fortrolige bilag (digitalt arkiv)

    De demokratiske beslutninger truffet ved afstemning af generalforsamlingen er af højeste myndighed i foreningen (kan omfatte bl.a. vedtægtsændringer, foreningsøkonomi, større beslutninger om renoverings/byggeprojekter samt optagelse/omlæggelse af lån), hvorfor denne dokumentation har konsekvens og relevans for alle nuværende og fremtidige andelshavere. Andelshavere kan derfor med ubegrundet anmodning altid få indsigt i ældre dokumenter fra generalforsamlinger i det digitale arkiv. Hvis der er ønske om at stille forslag til generalforsamlingen, kan det anbefales at tjekke i arkivet, om samme eller lign. forslag har været stillet tidligere. Arkivet kan downloades, så der kan søges på indhold i referaterne, da dokumenterne er gjort søgbare. Bilag til generalforsamlingerne, der er mærket fortrolige (indeholder disclaimer om ikke at må offentliggøres - eksempelvis fulde valuarvurderingsrapporter eller tilbud indhentet ifm. forslag til generalforsamlingen), findes også i det digitale arkiv.

    Arkivet er kun for andelshavere og må ikke offentliggøres. Benyt nedenstående formular for at anmode om adgang. Når vi har godkendt dig som andelshaver, vil du modtage en mail med oplysninger om, hvordan du får adgang til arkivet (sendes til den oplyste e-mail).